DU FÖRTJÄNAR EN BRA BIB SHORT PÅ VÄTTERNRUNDAN!

Du har märkt upp alla tävlingar och event i kalendern för året. Siktet står inställt på Vätternrundan. Tävlingen som du har drömt om senaste månaderna är nu runt hörnet. Du har tränat hårt hela vintern och våren för att vara i så bra form som möjligt för just det här ögonblicket. Det kommer bli många timmar på sadeln, möjligtvis i varma temperaturer. Varje tramp med pedalerna kommer kräva fokus och inget får komma i vägen för att du ska uppnå din potential. Varje detalj räknas och att vara bekväm på cykeln är essentiellt.

ORHI bib shorts från Etxeondos Spring-Summer 2018-kollektion har alla funktioner som du behöver för att uppnå ditt mål. Förutom bib shortsens exklusiva mönster som ger optimal komfort, har Etxeondo valt att använda sin egen URRAKI chamois. Det är alltså exakt samma chamois som TEAM SUNWEBs proffs, som Tom Dumoulin och Michael Matthews, använder sig av under hela deras UCI WORLD TOUR. Precis som all chamois från Etxeondo har det antibakteriella egenskaper och utmärkta transpirationskvalitéter. Detta för att Etxeondo aldrig applicerar lim eller print som kan förhindra hanteringen av fukt.

Slutligen är det värt att nämna vikten av den perfekta placeringen av chamois i bib shorten. Varje chamois har specifika dimensioner. För att få bäst prestanda och komfort måste det placeras i shorten med pedantisk omsorg, så att alla kontaktpunkter med sadeln är lierade. Det är slöseri att använda perfekt chamois om positionen på slutprodukten inte är 100% korrekt. På Etxeondo är de väldigt medvetna om just detta. Varje bib short är behandlad med stor noggrannhet och omsorg. Etxeondo använder sig av speciella elastiska trådar för att sy fast chamoiset på shortsen, för att hjälpa till att ge en känsla av total komfort på sadeln.

Så klart glömmer inte Etxeondo bort att cyklister gillar en outfit som ser bra ut och matchar med cykel, tröja och övriga tillbehör. Både ORHI och Attaque bib shorts kommer i ett flertal färger, vilket låter cyklisten kombinera och matcha perfekt. Ta en till på Etxeondos hemsida, eller på vår brand page. Ni hittar även Etxeondo hos våra återförsäljare.

0

Start typing and press Enter to search